banner47

Bakan Müezzinoğlu Gemlik'e Geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

banner51
Bakan Müezzinoğlu Gemlik'e Geldi

"Gemlik'in de Türkiye'nin de Yarını Bugünden Daha İyi Olacak"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile birlikte ilçeye gelen Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nu Atatepe Sosyal Tesislerinde Ak parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın, Hüseyin Şahin ve Hakan Çavuşoğlu'nun yanı sıra, İl Başkanı Cemalettin Torun, İlçe Kaymakam Vekili Yalçın Yılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve İlçe Başkanı Zafer Işık karşıladı. Burada bazı heyetler ile bir dizi görüşme gerçekleştiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Düğün Salonunda gerçekleşen Ak Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısına katıldı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Türk Sinemasının ünlü ismi Eşref Kolçak ile birlikte Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli, Belediye Meclis Üyeleri, Maühalle Delegeleri ve partililer tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Müezzinoğlu, meclis toplantısı öncesinde gençlik kolları üyeleriyle birlikte imza listelerini inceledi. Divan Başkanlığını Levent Aydın'ın yaptığı Ak parti Gemlik İlçe Danışma Meclisi toplantısı İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Toplantının açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Zafer Işık, Sosyal Güvenlik Müdürlüğü Gemlik İlçe Binası, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü merkez binası ve İşkur binaları için destek istedi. İlçedeki kamu binalarının yenilendiğini anımsatan İlçe Başkanı Zafer Işık, yeni Adliye binası ve Sosyal Güvenlik ile ilgili kurum binaları sonrasında kamu binalarının sorununun kalmayacağını bildirdi. Gemlik'in turizm potansiyeline yönük kapasitesi konusunda da bilgiler veren Zafer Işık, Kumla Mahallesine Marina yapımını istedi. Gemlik'in eğitim alanında da önemli bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çeken Işık, müstakil Gemlik Üniversitesi konusunda yapılan çalışmalara da destek istedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'da konuşmasının ilk bölümünü 15 Temmuz darbe ve işgal girişimine ayırdı. 15 Temmuz gecesi Bursa savunmasıın Gemlik'ten başladığını anlatan Refik Yılmaz, Bursa-İstanbul yolu ile birlikte Askeri Veteriner Okulu'nun üç çıkışının kapatıldığını hatırlattı. Slayt gösterimli sunum ile 5 yıldır yaptığı hizmetleri de Ak Partililere ve Bakan Mehmet Müezzinoğlu'na aktaran Refik Yılmaz, alt yapı, üst yapı, TOKİ, spor tesisi, özel sektör işbirliğiyle gerçekleşen okul yapımları, cami yapımları, dere rekreasyon çalışmaları, alternatif yollar, otoparklar ve kamulaştırmalar ile ilgili çarpıcı bilgiler verdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık'ta konuşmasında Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Gemlik'e yönelik hizmet ve yatırımlarını açıkladı. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın'da, yeni darbe girişimlerinin önüne geçilip, her alanda mevcudiyetini koruyan vesayetin bitmesi adına anayasa değişikliğinin şart olduğunu kaydetti. Gelecek seçimlerdeki hedefleri konusunda bilgi sunan İsmail Aydın, Ak Parti'yi anayasayı tek başına değiştirebilecek çoğunlukta meclise taşımayı tek hedef olarak gösterdi. Gemliklilerin sorunlarına da tercüman olan Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, deprem riskine karşı olarak Kumla Mahallesinden Cihatlı'ya kadar olan bölümün imara açılmasınıo talep etti. Gemlik'in deprem gerçeği konusunda pozitif ayrımcılık beklediklerini vurgulayan İsmail Aydın, bu konudaki çalışmaların sonuca kavuşturulması gerektiğine dikkat çekti. İl Başkanı Cemalettin Torun'da, 15 Temmuz darbe girişimi süreci ve teşkilatlardaki yapılanma konusunda bilgiler verdi.

Basına kapalı ikinci bölüm öncesinde kürsüye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'da, Türkiye üzerine oynanan oyunların Çanakkale Savaşından bu yana var olduğunu bir kez daha anımsatarak, kıpırdanmaların ise 6 yıl önce başladığını öne sürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 yıl önce, "Dünya 5'ten büyüktür" dediğini ve Türkiye'nin 2023 hedeflerini açıkladığını,  bu sözlerini en son BM Genel Kurulunda bir kez daha yinelediğini bildiren Bakan Müezzinoğlu, dost görünen hain ve kalleşlere rağmen, dost görünen stratejik ortakların, stratejik tuzaklarına rağmen, Türkiye'nin büyümeyi sürdüreceğini anlattı. FETÖ, PKK VE DAEŞ terörü ile mücadele ederken, 3. köprünün, 3. havaalanının, İstanbul İzmir otobanının yapıldığını, yatırımların süreceğini sözlerine ekleyen Müezzinoğlu, "Türkiye'nin kredi notunu düşük gösteriyorlar. Türkiye'ye yabancı sermaye gelmesin, büyük yatırımlar olmasın, ekonomisi büyümesin diye bunu kasıtlı yapıyorlar. Şimdi soruyorum onlara, son 5 yılın bilançoları dahilinde Türkiye'nin mi, Fransa, Almanya veya Belçika'nın mı ekonomisi büyüme gösterdi? Türkiye'nin milletiyle birlikte 2023 hedeflerine yolculuğu sürüyor. Hainler, kalleşler, düşmanlarımız istese de istemese de bu büyüme, bu şanlı yürüyüş sürecektir" dedi.

Gemlik'in de Türkiye'nin de yarınının dünden ve bugünden daha iyi olacağını ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gemlik'in dile getirilen tüm sorunlarını en kısa sürede çözme sözü verdi. CHP'lilerin Kumla'da doğalgaz gecikmesi sonrasında yaptığı Kuru Fasülyeli protesto eylemine de esprili bir dille yanıt veren Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "Doğalgaz Kumla'ya gelecek. Kasım ayında Kumla halkı da doğalgazlı ocaklarında kuru fasulye pişirip, bu arkadaşlarımıza yedirecek. Buradan bunu söylüyorum" dedi. Konuşmanın sonunda FETÖ operasyonlarına da değinen Mehmet Müezzinoğlu, 241 demokrasi şehidi ve 500'ün üzerindeki demokrasi gazisini anımsatarak, "Zalime rıza göstermek, millete zulümdür. Cezalarını vereceğiz. Mücadelemiz taviz vermeden sürecektir" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner23