banner47

Gemlikli Eğitimci-Yazar Ayhan Hasdemir, Dördüncü Kitabını Okurlarla Buluşturdu

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ve Eğitimci-Yazar Ayhan Hasdemir, dördüncü kitabını okurlarla buluşturdu. Gemlik doğumlu olan Hasdemir’in, “Cesur Yürek DUMAN” adlı eseri, yazarın önceki üç kitabından farklı olarak fantastik bir kurguya sahip. Kitapta olayların büyük bir kısmı Gemlik’te geçerken, Eski Pazar Caddesi, Balıkpazarı Mahallesi, Umurbey gibi Gemlik’in öne çıkan mekânları da yer alıyor. Ayrıca, ilçe halkının yakından tanıdığı simaların adlarına da eserde sürpriz şekilde rastlamak mümkün.

banner51
Gemlikli Eğitimci-Yazar Ayhan Hasdemir, Dördüncü Kitabını Okurlarla Buluşturdu


“Cesur Yürek DUMAN” kitabı, özellikle hayvanseverlerin derin bir bağ kurabileceği duygusal anlatımıyla dikkat çekiyor. Yeni kitabı hakkında konuşan Hasdemir, genç okurlara ve öğretmenlere şu mesajı verdi: 
“Amacımız, okullarımızda okur-yazar buluşmaları gerçekleştirerek öğrencilere kitap okuma sevgisini kazandırmak ve onları yazarlık serüvenine dâhil etmek. Ayrıca, kitap okuma yarışmaları için hazırladığım soruları tüm öğretmenlerimize sunmaya hazırım.”

Hasdemir’in yeni kitabına ulaşmak isteyen okurlar, sosyal medya üzerinden @gunleringoturdukleri adlı Instagram hesabından sipariş verebilirler. Eğitimci-Yazar Ayhan Hasdemir, tüm Gemlik halkını destek olmaya davet ederek, keyifli okumalar diledi.

Kitapla ilgili detaylı bilgi ve siparişler için:
Instagram: @gunleringoturdukleri

burak

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner23