banner47

AKRAN GEMLİKSPOR KULÜBÜ'NDEN KAMUOYUNA DUYURU

Değerli Gemlik halkı ve spor camiamız, Kulübümüz Akran Gemlikspor, ilçemizin değerli firmalarından MKS Marmara Entegre Kimya Sanayi Anonim Şirketi ile Kol Sponsoru Anlaşması'na varmış bulunuyor. Bu önemli iş birliği, kulübümüzün kurumsallaşma yolunda attığı adımları pekiştirirken, geleceğimiz olan gençlerimize daha güçlü bir destek sağlamaktadır.

banner51
AKRAN GEMLİKSPOR KULÜBÜ'NDEN KAMUOYUNA DUYURU

Gemlikspor olarak, spora ve gençlerimize katkı sağlamak adına kalıcı projeler geliştirmeyi hedefleyen MKS Marmara'nın bu değerli katkısı, sadece kulübümüzü değil, tüm ilçemizi daha ileriye taşımaya yönelik bir adımdır. Özellikle spora gönül vermiş gençlerimize bu tip iş birlikleriyle sağlanan katkıların, spor alanındaki başarılarımızı daha da artıracağına olan inancımız tamdır.

Kulüp Başkanımız Metin Aslan’ın da belirttiği gibi, “MKS Marmara'nın bu anlamlı desteği, Gemlik’teki spor kültürüne olan inançlarını ve gençlerimize sundukları fırsatları göstermektedir. Bu iş birliği, ilçemizde sporu büyütmek ve daha sağlam temeller üzerine inşa etmek adına önemli bir mihenk taşı olacaktır. MKS Marmara ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Bu vesileyle, sporun ve gençlerimizin her zaman yanında olan tüm destekçilerimize minnettar olduğumuzu bir kez daha dile getirmek isteriz. Birlikte nice başarılara imza atacağımıza olan inancımızla, geleceğe umutla bakıyoruz.

Teşekkürler MKS Marmara!

burak

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner23