Bursa'da 1987 yılından bu yana hizmet veren Almira Hotel, gıda israfı konusundaki duyarlılığını 'Turuncu Bayrak' ile tescilleyen ilk otel oldu.BURSA (İGFA) - Bursa’nın ilk ISO 22000 Gıda Güvenliği Sistemi Belgesi’ne sahip olan otel, ekibinde yer alan Kalite Yönetim Uzmanı ile çalışmalarını geliştirdi.
İşletmelerde gıdaların tüketilmeden çöpe gitmesini engellemek ve sorunlara çözüm sunmak için geliştirilen 'Turuncu Bayrak' sahibi olan otel, bu konuda farkındalık oluşturdu.
Turuncu Bayrak’ın “Afiyet olsun israf olmasın” sloganıyla yola çıkarak gıda israfının önlenmesine karşı çalışmalar sürdüren otel, oluşturduğu Turuncu Bayrak Uygulama Ekibi ile tüm personeline düzenli eğitimler verdi.
Tariflerini mevsim meyve ve sebzeleriyle hazırlamaya özen gösteren mutfak ekibi, kişi sayısına ve misafir profiline uygun porsiyonlar ile hassasiyetini gözler önüne serdi.
Executive Chef Necmettin Baştürk ve ekibinin sunduğu eşsiz lezzetler ile adından söz ettiren otel, gastronomi alanındaki üstünlüğünü Turuncu Bayrak ile taçlandırdı.