GemlikLife

Gemlik’te Trafik Kazası: 1 Genç Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı

GEMLİK

Gemlik ilçesine bağlı Kumla’da, gece saat 03.00 sularında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Kaza, Kumla’da seyir halindeki bir hafif ticari aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracın şarampole yuvarlanmasıyla gerçekleşti. Kazada, araçta bulunan 4 kişiden biri olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer 3 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybeden gencin, Gemlik Belediyesi çalışanlarından Cemile ve Mete Gündağ’ın oğulları 21 yaşındaki Cihangir Gündağ olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılmış olup, yaralıların tedavileri sürmektedir.

Kazanın meydana geliş şekli ve detayları yetkililer tarafından incelenmeye devam ederken, Gemlik Belediyesi çalışanları ve ilçe halkı derin bir üzüntü içerisinde. Cihangir Gündağ’ın ani kaybı, ailesi ve sevenleri başta olmak üzere tüm Gemlik’i yasa boğdu.

Yorumlar (1)

Metin Mehmet Musinali 3 Hafta Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın rabbim ailesine yakınlarına ve sevenlerine sabırlar versin başınız sağolsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.