GemlikLife

Gemlikli Oyuncu Bülent Şakrak, Socrates Dergi’de Gemlik Anılarını Paylaştı

GEMLİK

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, Socrates Dergi’nin YouTube kanalında yayınlanan programa konuk olarak, geçmişine dair unutulmaz anılarını izleyicilerle paylaştı. Gemlik doğumlu olan Şakrak’ın anlattığı anılar, programda keyifli ve neşeli anlara sahne olurken, özellikle Gemlik’e dair paylaştığı anılar izleyenleri kahkahalara boğdu.

Volkan Arda Sürprizi Duygusal Anlar Yaşattı

Programın konsepti gereği, geçmişte iz bırakan anılar ve videoların paylaşıldığı sırada, Bülent Şakrak’ın çocukluk arkadaşı ve GemlikLife Genel Müdürü Volkan Arda’nın sürpriz videosu yayınlandı. Bu anlarda Şakrak’ın yüzündeki gülümseme ve hatıralarını paylaşırken gösterdiği duygusal tepki, izleyicilerde nostaljik ve samimi bir atmosfer yarattı.

Gemlik ve Gemlikspor Aşkı

Programda Gemlik’e olan sevgisini de dile getiren Şakrak, çocukluğundan itibaren Gemlik’e ve Gemlikspor’a duyduğu bağlılıktan bahsetti. “Bir tarafım hep Gemlik, hep Gemlikspor. Ben Gemlik’ten ayrıldığımda 1996 senesiydi ve nüfus 44.000’di, ne ara bu kadar büyüdük!” sözleriyle izleyenleri güldüren Şakrak, hem memleketine duyduğu sevgiyi hem de geçmişine dair eğlenceli anıları paylaştı.

Bu keyifli program, Bülent Şakrak’ın hem kişisel geçmişine hem de Gemlik’e olan bağlılığına ışık tutarken, izleyicilere nostaljik ve sıcak bir deneyim sundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.