banner47

Esin Tuncel'de Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Kadın Kolları Kongresi, 27 Ocak Pazartesi günü yapılacak. Kongre öncesinde Gülseren Güler'in ardından adaylığını açıklayan ikinci isim, Esin Tuncel oldu.

Esin Tuncel'de Adaylığını Açıkladı
banner3

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Kadın Kolları Kongresi, 27 Ocak Pazartesi günü yapılacak. Kongre öncesinde Gülseren Güler'in ardından adaylığını açıklayan ikinci isim, Esin Tuncel oldu. Tuncel partisinin kadın kolları üyelerini davet ettiği kahvaltı organizasyonunda adaylığı ve projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Esin Tuncel'in açıklamaları ise şu şekilde : "Ben,1975 İstanbul doğumluyum. Eğitim hayatımı İstanbul’da tamamladım. Çocukluğumdan beri ‘’Cumhuriyet Halk Partisi’ne’’ gönül vermiş, bir aileden geliyorum.

Demokrasiye olan inancım ve ülkemiz de yaşanan eğitim, adalet, ekonomi, sağlık ve özgürlükler alanında yaşanan sorunların aşılmasında kadın gücüne, kadın diline, kadın hassasiyetine inanıyorum.

Sınıf, dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin;

Gelecek kaygısı taşıyan her bir kadın gibi, bu kaygı ve endişelerimizden kurtulmak, birbirimizden kopmak yerine, omuz-omuza, el-ele vererek, birbirimize kenetlenerek sorunlarla baş edeceğimize inanıyorum.

Bizler; Her birimiz Anadolu Kadını, Cumhuriyet kadınıyız.

Bunu başarabilecek irade, cesaret ve enerjiyi gençliğimizden, yenilikçilikten yana olarak, sizlerin de desteği ile bulacağımızı biliyorum.

Birbirimize sımsıkı sarılmalı, anlamalı, fikirlerimizi paylaşmalı ve doğruyu birlikte bulmalıyız. Birbirimizi kırmadan, incitmeden, büyüklerimizden feyz alarak, çözüm odaklı, başarılı işlere imza atmalı, emek sarf etmeli ve çatısı altında olmaktan onur duyduğum, Cumhuriyet Halk Partisinin hak ettiği iktidara taşıyalım istiyorum.

Tüm bu söylemlerimden yola çıkarak;

‘’ CHP Gemlik Örgütü, Kadın Kolları Başkanlığına adaylığımı koydum.’’

GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİPLE,

UMUDU GÜÇLENDİRMEYE GELİYORUZ.

Adil, demokratik ve başarılı bir seçim süreci geçireceğimize inanıyor, özgür iradesi ile yanımızda olup, destek veren- vermeyen tüm üyelerimizin katılımları bizleri güçlü kılıp, onurlandıracaktır.

Şölen havasında geçeceğine inandığım, kongre sürecinde tüm adaylara başarılar diliyorum."

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2020, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23