banner47

Tuğba Özay Gemlik'e Geliyor

Türk pop müziği sanatçısı, söz yazarı, manken ve oyuncu Tuğba Özay Gemlik'te düzenlenecek olan 'Starların Gecesi' isimli kadınlar matinesi programında sahne alacak.

Tuğba Özay Gemlik'e Geliyor
banner3

Türk pop müziği sanatçısı, söz yazarı, manken ve oyuncu Tuğba Özay Gemlik'te düzenlenecek olan 'Starların Gecesi' isimli kadınlar matinesi programında sahne alacak.

Gemlik'in sevilen girişimci kadınlarından biri olan Starliçe Kadın Kuaförü işletme sahibi Hande Demirkan tarafından organize edilen Starların Gecesi isimli kadınlar matinesi programı 6 Mart 2020 Cuma akşamı saat: 19:00'da Sakallı Vip Salon'da gerçekleştirilecek. 

Gecenin sunuculuğunu Dj Cix Deniz üstlenecek,  ilk olarak Bursa sahnelerinin vazgeçilmez isimlerinden Eylül ve Müslüm Muça sahne alacak. Gecenin finalinde ise ünlü sanatçı Tuğba Özay sahne alacak. Oryantal Aslızen ise geceye katılan kadınlara hareketli dakikalar yaşatacak.

Organizasyonun mimarı Hande hanım yaptığı açıklamada; "Yapacağımız bu organizasyona tüm kadınları bekliyoruz, muhteşem bir gece bizleri bekliyor olacak. Özellikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde yapacağımız bu etkinlikte kadınlarımızın gönüllerince eğlenmelerini bekliyoruz. Gecemizde pek çok sürpriz de misafirlerimizi bekliyor olacak. Gemlik'in pek çok önde gelen hanımefendisi şimdiden yerlerini ayırttı. Biletlerimiz sınırlı sayıda olduğu için kadınların acele etmesini tavsiye ediyorum. Son olarak gecemize sundukları katkılardan dolayı Joven Kozmetik, İskele Çorba ve Yazar Ümit Murat'a şimdiden teşekkürlerimi bildirmek istiyorum." dedi.

Organizasyon hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için 0553 015 7997 numaralı telefondan iletişime geçilebilir.

Bilet fiyatları ise : Ön masalar 100TL sonraki masalar ise 80TL olarak satışa sunuldu. Ücretin içerisinde yemek ve sınırsız meşrubat seçenekleri de mevcut.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23