banner47

CHP Kadın Kolları Başkanı Gülseren Güler Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolu kongresini tamamladı. Daha öncekilerinin aksine çift adaylı ve oldukça heyecanlı geçen kongrenin galibi  Gülseren Güler oldu.

CHP Kadın Kolları Başkanı Gülseren Güler Oldu
banner3

Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolu kongresini tamamladı. Daha öncekilerinin aksine çift adaylı ve oldukça heyecanlı geçen kongrenin galibi  Gülseren Güler oldu.

500 Kadın üyesi bulunan Gemlik ilçe örgütünün binasında yapılan kadın kolu kongresinin açılış konuşmasını başkan Mehtap Ünlü yaptı. Geçmiş dönem çalışmalarını slayt gösterimi eşliğinde anlatan ünlü 2 yıllık dönemlerinde öncelikli olarak kadın, çocuk ve hayvanlara daha önem verdiklerini söyledi. "Belediye seçimleri öncesi gönüllü ekibimizle Gemlik’in her bir noktasını gezdiklerini söyleyen ünlü, çok güzel bir seçim çalışması yaptık, ekibimizle düzenlediğimiz programda büyük kadın buluşması ve 8 Mart kadınlar günü etkinliği ile ses getirdik dedi. Sözlerine yaşadığım şehir “Gemlik’e olan borcumdan dolayı kadın kolu başkanlığına aday olmuştum, şimdi bu borcumu ödediğimi düşünüyorum diye sözlerini sürdüren Ünlü, seçim sonrası özellikle sosyal yardımlarla ilgili çalışmalar sonrası partimize karşı Gemlik’teki yanlış algıları kırmış olduk" dedi.

Ünlü’nün konuşmasının ardından geçtiğimiz dönem, faaliyet ve hesap raporları okunup oylandıktan sonra seçim sürecine geçildi. CHP Bursa il kadın kolu başkanı Vildan Özkula’nın divan başkanlığını yaptığı kongrede, katiplikleri ise Dilek Taşpınar ve Nilgün Alpak yaptı. Kura ile belirlenen sıralamaya göre konuşan kadın kolu başkan adayları Esin Tuncel ve Gülseren Gürel kendilerini kısaca tanıtıp, projelerini anlattılar. Konuşmalar sonrasında oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonucunda ipi göğüsleyen Gülseren Güler oldu.

Gülseren Güler’in yönetiminde ki liste ise şu isimlerden oluştu.

Gülseren Güler
Suna Erdugan
Nuran Yıldıran
Neslihan Beşe
Gülsüm Akyıldız
Meral Demircan
Nurcan İstanbullu
İnci Aydın
Aysun Yavuz
Nurdan Okumuş

İl delegeleri ise, Meltem Minare, Melek Yılmaz, Gülbahar Erkılıç, Melike Öner, Gülsüm Aksu, Figen Gündoğan, Mensure Ersöz, Melek Temur, Nermin Yılmaz, Fatma Kırsevmez, Deniz Oğuz, Esma Han, Nezaket Bulut, Sude Dilli isimlerinden oluştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2020, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER