banner47

Gemlikli öğrencilere kardeş eli

Gemlik Şükrü Şenol Ortaokulu’na, Feyziye Mektepleri'nden kırtasiye desteği ve yüzlerce hediye geldi.

Gemlikli öğrencilere kardeş eli
banner3

Gemlik Şükrü Şenol Ortaokulu’na, Feyziye Mektepleri'nden kırtasiye desteği ve yüzlerce hediye geldi.

Gemlik Kent Konseyi Spor Meclisi’nin aracılık ettiği etkinlikte, Feyziye Mektepleri Vakfı Lisesi öğrencileri, Gemlik Şükrü Şenol Ortaokulu öğrencilerine kardeş eli uzattı. Şükrü Şenol Ortaokulu’na kırtasiye desteği sağlayan okul, daha önce görüştükleri Gemlikli öğrencilerin istedikleri hediyeleri temin ederek onlara ulaştırdı. Giyim ve ayakkabıdan kaykay ve çeşitli spor malzemelerine kadar pek çok hediye, Gemlikli miniklere teslim edildi.

Şükrü Şenol Ortaokulu  Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Demir, Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya ve yöneticileri, Feyziye Mektepleri Vakfı Lisesi Müdür Yardımcısı Serhat Kurt ile Şükrü Şenol Ortaokulu öğretmenleri, okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Başkan Demir: “Eğitim, çağa uygun olmalıdır”

Açılış konuşmasını Şükrü Şenol Ortaokulu Müdürü Rezzak Arslan yaparken öğretmen kökenli olan Başkan Yardımcısı Demir eğitimin önemini anlatan kısa bir konuşma yaptı. “Bir toplumu var eden, geleceğini belirleyen eğitimdir” diyen Demir, “eğitim ya toplumu bulunduğu durumdan kurtarır, şaha kaldırır. Bu anlamda biz eğitime önem veren bir toplum olmak zorundayız. Şunu da belirtmeliyiz ki, çağın insanı olmalıyız. Aydın ve çağdaş bir nesil olmak zorundayız. Feyziye Mektepleri Vakfı’na okulumuza verdiği destek için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Feyziyeli öğrenciler getirdikleri hediyeleri Gemlikli kardeşleri ile paylaşırken, Şükrü Şenollu miniklerin mutlulukları ise yüzlerinde okundu.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2020, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23