banner50
banner47

Kaymakam Dönmez'den TSO’ya iade-i ziyaret

Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Kaymakam Dönmez'den TSO’ya iade-i ziyaret
banner3

Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Yaşar Dönmez’e Gemlik’teki görevine başladığı sırada TSO heyeti hoşgeldiniz ziyaretinde bulunmuştu. Kaymakam Dönmez’i, Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan Vekilleri; Abdullah Kavlak, Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri Alaattin Akcan, Şefik Yılmaz, Fatih Buluk, Hasan Hamaloğlu, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve Genel Sekreter Agah Arda karşıladı. 

Ziyarette ayrıca İlçe Tarım Müdürümüz Nuri Tuna'da yer aldı. Gemlik Zeytinin gündeme alındığı ziyarette Kaymakam Dönmez’e Gemlik zeytinin özellikleri hakkın da bilgi verildi.

Kaymakam Dönmez ziyarette 3 aydır Gemlik’te görev aldığını ve bu süre zarfında genel tablonun ilçemiz için güzel olduğunu belirterek; "Yaşanan olumsuzlukları bertaraf etme noktasında gerek ticaret erbabının, gerek vatandaş ların gerekse Odamızın çabalarını tebrik diyorum. Daha iyi bir Gemlik için herkes emek sarf ediyor. Yönetim Kurulumuzun faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Maksimum noktada özverili çalışan Yönetim Kurulumuzun başlattığı 40 yılı aşan üye ziyaretleriniz onur verici bir davranış.  Motivasyonu arttıran önemli bir etki yarattığını düşünüyorum. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.  

Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ilçemizdeki olumlu havanın yaratılmasında Kaymakamımızın büyük teveccühleri olduğunu belirtti.

Başkan Ağdemir ise; Oda ve Gemlik ekonomisi hakkında Dönmez'e bilgiler verdi. Kurumlar arası diyaloğun ve işbirliğinin önemine vurgu yapan Ağdemir; "Odamız her daim diğer kamu kurum ve kuruluşları ile istişare halindedir. Sorunların çözümü ve tespiti notasında sizlerle işbirliği yapmaktan onur duyarız." dedi.

Ayrıca ilçemizde ticaretin gelişmesi için çalıştıklarını özellikle hibe ve teşvikler gibi konularda Odada sürekli eğitimlerin ve bilgilendirme toplantılarının düzenlendiğini belirtti. 123 yıllık bir kurum kültürü ile üyelerine 5 yıldızlı hizmet vermek için ilk akredite olan Odalardan biri olduklarını, Türkiye’nin ilk yüz şirketi arasında üyelerimizin bulunduğunu kendilerine iletti.

Kaymakamımız Yaşar Dönmez mülki amir olarak tüm vatandaşlarımız adına çalışmalarınız için teşekkür ediyorum derken Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER