banner47

Hami Bakan yeni klibini Karacaali'de çekti

Karadeniz’in sevilen sesi Hami Bakan ikinci single albümünün video klibini Umurbey ve Karacaali Mahallesi’nde çekti.

Hami Bakan yeni klibini Karacaali'de çekti
banner3

Karadeniz’in sevilen sesi Hami Bakan ikinci single albümünün video klibini Umurbey ve Karacaali Mahallesi’nde çekti.

Aslen Trabzonlu olan Bakan yayınladığı videolarla kısa zamanda adından sıkça söz ettirdi. Başta ailesi ve hayranlarının yoğun isteği üzerine albüm çalışmalarına başladığını, ilk single çalışmasını söz ve müziği Gülseren Gül’e ait olan “Alo Desene” adlı parçayla yaptığını belirten Bakan, ilk video klibini Narlı'da çekmişti.

Yönetmenliğini Özdinç Cinan'ın yaptığı Sevdam Dağları Aştı video klip çekimleri ise Umurbey Mahallesi'nde 3.Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın doğduğu evin önünde ve Karacaali'de doğa ve denizle iç içe bir ortamda yapıldı. Klipte ayrıca Hami Bakan’a küçük oyuncular Ceren Gündoğdu,Emir Ali Efe Usluer ve tiyatro sanatçısı Özlem Karaaytu eşlik etti.

Sevdam Dağları Aştı şarkısının sözleri Emre Berber ve Volkan Bekçi imzası taşırken, müziği Hami Bakan'ın kendisine ait. Aranjörlüğünü İshak Işık yaparken, yapımcılığı ise Cinan Müzik üstlendi.

Klibin kamera arkasında çok güzel bir kadro olduğunu ifade eden Hami Bakan; "1 buçuk yılı aşkındır üzerinde çalıştığım eserim Sevdam Dağları Aştı 20 gün içerisinde hem klip olarak hem de dijital platformlarda sizlerle olacak. Klibimizin büyük bir bölümünü Bursa'nın Gemlik İlçesi Karacaali Mahallesi'nde çektik. Öncelikle güçlü kalemiyle Volkan Bekçi'ye ve eserin bugünlere gelmesinde emeği büyük olan Emre Berber'e, yapımcım Cinan Müzik'e, eserin aranjesi İshak Işık'a ve klip yönetmenim Özdinç Cinan'a, Karacaali Mahallesi Muhtarı Göksal Noca'ya, GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya'ya, AirCraft Production Furkan Özgül'e, oyuncularımız Özlem Karaaytu, Ceren Gündoğdu ve Emir Ali Efe'ye, make-up artisti Cemil Çelebi'ye ve tüm sponsorlarıma sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

Önümüzdeki haftalarda müzik marketlerde yerini alacak olan albümün klibi ise yine önümüzdeki haftalarda Youtube’da yayınlanacak.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2019, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER