banner47

Arazi yollarına Gemlik Belediyesi desteği

Gemlik Belediyesi ekipleri ilçede daha önce köy ve belde statüsünde bulunan mahallelerde arazi yollarında düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Arazi yollarına Gemlik Belediyesi desteği
banner3

Gemlik Belediyesi ekipleri ilçede daha önce köy ve belde statüsünde bulunan mahallelerde arazi yollarında düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan ilçe merkezinde taş parke ve asfalt çalışması gerçekleştirirken, diğer yandan da köylerde bulunan arazi yollarında çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Gemlik’te bulunan on köyün arazi yollarında çalışma yapan ekipler, köy arazi yollarını zeytin hasat zamanına hazır hale getirdi.

Zeytinci araziye daha kolay ulaşacak

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise, ekiplere hummalı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, “Köylerdeki yollarımız belediye ekiplerimiz tarafından tekrar düzenleniyor ve ulaşıma hazır hale getiriliyor. Zeytin hasat zamanının yaklaştığı bu günlerde, çiftçi kardeşlerimizin kendi zeytinliğine daha rahat ulaşması için ekiplerimiz yaz başından beri çalışmalarını gerçekleştirdi. On köyümüzde arazi yolları düzenleme çalışması da yapan ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” dedi.

Köylerde plan dâhilinde çalışmaların süreceğini de ifade eden Başkan Sertaslan, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Park ve Bahçeler ile Muhtarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz Belediye Başkan Yardımcımız Zeynep Akış Serintürk ile beraber köylerimizde tarama ve sorun çözme çalışmaları gerçekleştirdiler. 413 kilometrekare yüz ölçümüne sahip olan ilçemizin en uzak köşesine kadar hizmetlerimizi ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz. Köylerimizin en önemli sorunlarından biri olan arazi yollarımızın yanı sıra tüm imkânlarımızla sorunların çözümü noktasında çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Köylerde oturan vatandaşlardan gelen olumlu geri dönüşler bizleri oldukça memnun ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Gemlik Belediyesi ekiplerinin bundan sonra ilçenin kuzey batısında bulunan Gençali köyünde çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2019, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER