banner47

Karacaali Yolları Belediye ile Güzelleşiyor

Gemlik Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına Karacaali’de devam etti.

Karacaali Yolları Belediye ile Güzelleşiyor
banner3

Gemlik Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına Karacaali’de devam etti.

Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın talimatı ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün koordinesinde ilçenin çeşitli yollarında asfalt tamir çalışması yapan ekipler, Karacaali köy içinde yaklaşık 150 metrelik yolda sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştirdi.

Sertaslan, “asfalt çalışmalarına devam edeceğiz”

Karacaali Muhtarı Göksal Noca, asfalt yapılan yolun yıllardan beri sorun teşkil ettiğini ifade ederken, Gemlik Belediyesi ekiplerine hummalı çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Gemlik’in ulaşım konusunda birçok ihtiyacı olduğunu ve bunun bütçe ve program kapsamında yama çalışmaları ve sıcak asfalt çalışmalarıyla düzeltildiğini ifade ederek, “Gemlik’te birçok bölgede yol tamir ve bakım çalışmaları yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Hisartepe bölgesinde yaklaşık 600 metrelik yola 1000 tonluk asfalt çalışması gerçekleştirmiştik. Bugün ise ekiplerimiz Karacaali’de yaklaşık 150 metrelik yolda 250 tonluk asfalt çalışması gerçekleştirdi. Belediyemiz halkımızın ulaşım konusundaki yaralarına merhem olmaya devam ediyor. Gemlik’e yakışmayan yolların düzeltme çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER