banner47

Gemlik’te Köpeklere Tecavüz

Gemlik'te sahilde köpeklere tecavüz ederken hayvan severler tarafından suçüstü yakalanan yaşlı adam emniyete teslim edildi.

Gemlik’te Köpeklere Tecavüz
banner3

Gemlik'te sahilde köpeklere tecavüz ederken hayvan severler tarafından suçüstü yakalanan yaşlı adam emniyete teslim edildi.

Gemlikli hayvan severlerin sosyal medya hesaplarında yayınlanan paylaşımında bir adamın Gemlik sahilindeki köpeklere tecavüz ederken yakalandığı öğrenilince hayvan severler isyan etti. Arefe günü gece saatlerinde sahilde nöbet tutan hayvan severler Ömer T. isimli yaşlı adamı suçüstü yakalayarak Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim ettiler. Suçlamalar üzerine yaşlı adamı gözaltına alan emniyet güçleri, şahsı sorguladıktan sonra adliyeye sevk etti.

Gemlikli hayvan severlerin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sosyal medyada olan görüntülerde şahsın hayvana tecavüz ettiği, suç üstü yakalandığı, zavallı hayvanlara bilerek acı ve ızdırap verdiği, yaşam hakkına kast ettiği açıkça görülmüştür. Bu şahsın tespit edilerek gerekli cezayı almasını istiyoruz" denildi.

SERBEST BIRAKILDI

Sahilde hayvanlara tecavüz ettiği iddiasıyla hayvan severler tarafından emniyete teslim edilen ve ardından adliyeye sevk edilen Ömer T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yaşanılanları gözleri ile gördüklerini, o an öfkeden ve dostlarını kurtarma çabası ile korkunç anları videoya alamadığı için Ömer T.'nin serbest kaldığını düşünen hayvan severler karara isyan etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2019, 07:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER