banner47

Dursun Yavuz'un 15 Temmuz Mesajı

Büyük Birlik Partisi Gemlik İlçe Başkanı Dursun Yavuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla basın açıklamasında bulundu.

Dursun Yavuz'un 15 Temmuz Mesajı
banner3

Büyük Birlik Partisi Gemlik İlçe Başkanı Dursun Yavuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla basın açıklamasında bulundu.

Bin yıldır İslam'ın yıkılmaz kalesi olan Aziz Milletimiz'in karakterini iyi tahlil edemeyip ,bizleri topla, tüfekle,tankla,uçakla yeneceklerini zanneden hain ve gaflet ehli 15 Temmuz 2016 tarihinde cennet vatanımıza yine işgal girişiminde bulunmuş ve yine iman ve ihlâsla yüce milletimiz   küffara  galip gelmişti.

Biz Alperenler ve Büyük Birlik Partililer  olarak Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu dan aldığımız eğitim ve ahlak ile namlusunu millette çeviren tanka selam durmayız diyerek yine meydanlarda vatan savunmasına giriştik.Ve her zaman bu durumumuzun dünya durdukça da böyle olacağına aleme gösterdik. Yalnız geçen sürede yapılan ve verilen emeklerin suistimal edildiğini de görmekteyiz.
Hain ve alçak Fetö kumpasının ardından verilen mücadele iktidarın içindeki gafiller yüzünden saçma sapan haller almış,parası olan  suçlu dışarıda ,parası olmayan içeride konumuna işi getirmiştir. Ayrıca darbe girişiminden önce devletin birçok önemli kurumunu bu örgütte peşkeş çeken iktidar,yine bu örgütün siyasal ayağı için hiçbir girişimde bulunmayarak Fetö ve terör örgütleri ile mücadelede hala zaafını sürdürmektedir.

Biz Muhsin Yazıcıoğlu'nun alperenleri olarak  devletimizin ,bayrağımızın vatanımızın  hep var olabilmesi için anadan,Serden, yardan, geçenler olarak her hain ve her sorumlunun bulunması için ve bunlarla mücadele için hep teyakkuzda olup , mücadele de başarılı olmak için zaaf gösterip gaflet içinde olanların gün yüzüne çıkması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.Bu yüzden hem alçak Fetöculer hemde mücadelede hainlik edenler bizden korksunlar.Kimseye eyvallah etmeyip vatanımızı savunmak için her şeyi yapacağız.

Bu darbe girişimi bize Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun önemini bir kez daha göstermiş,sağlığında devletimizin içindeki çeteler ile mücadelede bir mihenk taşı olan liderimiz,Türk milletinin başına ne aldatan, ne aldanan yöneticiler seçilmemesinin zaruretinin örneği olmuştur. Umarız milletimiz artık seçme seçilmede liyakat sahibi olanları artık devletimizin başına getirme ferasetini  gösterir.
Bu duygu ve düşüncelerle şehit olan her vatan evladına Yüce Allah'tan rahmet diliyorum.Aziz milletimize de bu gaflet ve delalet örgütlerine karşı feraset sahibi ve uyanık  olması uyarısını yapıyor ve gençlerimizi Allah ,devlet ve millet yolunda olan Herkesi BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ VE ALPEREN OCAKLARINA davet ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2019, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER