banner47

Resmi Bayramlaşma Namaz Çıkışı Yapıldı

Gemlik'te bu yıl Ramazan Bayramı için yapılan resmi bayramlaşma programı, bayram namazı çıkışı Asım Kocabıyık Camii'nde yapıldı.

Resmi Bayramlaşma Namaz Çıkışı Yapıldı
banner3

Gemlik'te bu yıl Ramazan Bayramı için yapılan resmi bayramlaşma programı, bayram namazı çıkışı Asım Kocabıyık Camii'nde yapıldı.

Gemlik halkı ve Gemlik protokolünün bayram namazı çıkışı, cami avlusunda bayramlaşması renkli görüntülere sahne oldu. Daha önceki yıllarda Sosyal Yaşam Merkezi girişinde yapılan resmi bayramlaşma programına Gemlik Kaymakamı Kemal İnan, Garnizon Komutanı Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt, Gemlik Garnizon Komutanı Veteriner Albay Ramazan Ekemen, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Ticaret Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, Gemlik MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Gemlik İlçe Spor Müdürü Sabri Karaman, Gemlik Müftüsü Mehmet Reşat Şavlı, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geleneksel Ramazan Bayramı protokol halk buluşmasında GemlikLife mikrofonlarına konuşan Gemlik Kaymakamı Kemal İnan, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Milli Bayramları da Dini Bayramları da coşkuyla kutlayan bir millet olduğumuza dikkat çeken İnan, kamu kurumlarımız, siyasi partiler ile sivil toplum örgütleri ile güzel ve örnek bir bayram kutlaması daha gerçekleştirdiklerini vurguladı. Bu bayramda Gemlik Asım Kocabıyık Camii'nde bayram namazı çıkışı yapmak istedik resmi bayramlaşma programını çok da güzel oldu. Katılan herkese teşekkür eder, tüm Gemlik halkının Ramazan Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2019, 05:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23