banner47

CHP’liler Kılıçdaroğlu’na hemşerilik beratı verdi

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na fahri hemşerilik beratı verdi.

CHP’liler Kılıçdaroğlu’na hemşerilik beratı verdi
banner3

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na fahri hemşerilik beratı verdi.

Geçtiğimiz Salı Bursa İl Başkanı, Bursa’nın CHP’li belediye başkanları, milletvekilleri ve ilçe başkanları ile birlikte Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun ziyaretine katılan CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, fahri hemşerilik beratı ve ilçemizin sembolik anahtarının olduğu hediyeyi Kılıçdaroğlu’na takdim etti.

Eylül ayında genel başkanın Gemlik programında seçimi kazanacaklarına söz verdiklerini hatırlatan Acar, Kılıçdaroğlu’nun ilçemizde alınan başarılı sonuçtan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

“Söz vermiştik”

Acar şöyle konuştu;

Gemlik’te son iki yıla yayılan önemli ve yoğun bir seçim çalışması gerçekleştirdik. Bu çalışmada sadece bir grup partili çalışmadı. Yüzlerce kişinin büyük emeği ile seçim kazanıldı. Bundan sekiz yıl önce türlü oyunlarla bizden çalınan Gemlik Belediyesi halkımızın takdiri ile yine halkın partisine geri döndü. Kadın ve gençlik kollarımızdan en sade gönüllümüze kadar herkesin çok büyük emeği olan bu süreçte genel merkezimiz de bizleri yalnız bırakmadı. Bu önemli destek de bizlerin moralli bir seçim dönemi geçirmesine vesile oldu. Bu yüzden hem genel başkanımıza geçmiş olsun demek hem de sevincimizi kendisi ile paylaşmak istedik. Allah'ın izni ve Gemliklilerin desteği ile özlediğimiz Gemlik’e olan yürüyüşümüz devam ediyor.”

Kılıçdaroğlu’na sunulan hediyede şöyle yazıyordu;  “Sayın Genel Başkanım. Gemlik Belediyesini kazandık. Verdiğimiz söz üzerine hemşerilik beratı olan ilçemizin anahtarını kabul etmenizi saygılarımla arz ederim. Cemil Acar CHP Gemlik İlçe Başkanı”

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23