banner47

Tokgöz ve Sarı Saadet Partisinden Aday Oldu

Saadet Partisinde Belediye Meclis üyeliğine başvuru sayısı 36’ya yükseldi. Gemlik’in sevilen simalarından Mali Müşavir ve Basketbol Antrenörü İbrahim Tokgöz ile Avukat İbrahim Sarı’da Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı müracaat dosyalarını İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız’a teslim ettiler.

Tokgöz ve Sarı Saadet Partisinden Aday Oldu
banner3

Saadet Partisinde Belediye Meclis üyeliğine başvuru sayısı 36’ya yükseldi. Gemlik’in sevilen simalarından Mali Müşavir ve Basketbol Antrenörü İbrahim Tokgöz ile Avukat İbrahim Sarı’da Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı müracaat dosyalarını İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız’a teslim ettiler. Belediye Başkan Adayı Adnan Bıyıklı’nın yanı sıra Parti yönetim kurulu ve üyelerinin de yoğun ilgi gösterdiği meclis aday adaylığı başvuru töreninde konuşan SP İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, “Yerel seçimler Gemlik’e, ülkemize huzur ve saadet getirsin” diye konuştu. Yıldız, İbrahim Tokgöz ve İbrahim Sarı’nın katılımıyla daha da güçlendiklerini vurguladı.

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Adnan Bıyıklı, bu seçimde Gemlik’in kazanmasını istediklerini vurgulayarak, “Gemlik’in tercihi, Gemlik mutabakatı” sloganını kullandıklarını hatırlattı. 110 bin nüfusu kucaklayacak ekiple yola çıktıklarını anlatan Adnan Bıyıklı, “Türkiye’nin kutuplaştırılmaya çalışıldığı bu günlerde mutabakat çok önemlidir. Bizim hayallerimiz ve hedeflerimiz çok büyük. Bu hedefleri kucaklayan, ötekileştirmeyen ekibimizle gerçekleştireceğiz. SP’de kimseye dayatma olmadı, olmaz. 31 Mart sonrası göreve geldiğimizde de liyakati esas alacağız. Gençler yetiştireceğiz. ABD Senatosu gibi Kent Konseyimiz olacak” dedi.

Mali Müşavir ve Basketbol Antrenörü İbrahim Tokgöz, SP’de olmaktan onur ve gurur duyduğunu kaydederek, Saadet Partisi tercihini doğru ve dik duruşları olarak açıkladı. Saadet Partisi kadrolarının Adnan Bıyıklı öncülüğünde siyaset üstü bir oluşum olduğunu ifade eden Tokgöz, “Bugüne kadar spor hayatımda da meslek hayatımda da inandığım doğruları yaptım. Şimdi de inandığım için Saadet Partisindeyim. 1 Nisan’da Türkiye ve Gemlik inşallah Saadet içinde uyanır” diye konuştu. Saadet Partisi Belediye Meclis aday adayı bir diğer İbrahim de Avukat İbrahim Sarı oldu. Sarı’da yaptığı konuşmada, Saadet Partilileri ve Belediye Başkan adayları Adnan Bıyıklı’yı yakından tanıdığını belirterek, “Siyasete girmeyi düşünmüyordum. Ancak siyaset hepimize etki ediyor. Ben de yakından tanıdığım, inandığım ekibin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Gemlik’e ülkemize güzel hizmetler yapılacağına inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 06:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER