banner47

Güler'den Yılmaz'a Sert Yanıt

Önceki dönem Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın YeniDönem Gazetesi yazarı Yüksel Baysal'a yaptığı açıklamalarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Güler'den Yılmaz'a Sert Yanıt
banner3

Önceki dönem Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın YeniDönem Gazetesi yazarı Yüksel Baysal'a yaptığı açıklamalarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Güler açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Refik Yılmaz, kızımın BORUSAN da çalıştığını söylemiş, sanki suçmuş gibi; Kızlarım, Refik Yılmaz’ın çocuğu gibi FETÖ okullarında okumadı, FETÖ yurtlarına gitmedi. Benim kızlarım onun çocuklarının aksine Devlet Okullarında okudu. Borusan’da çalışıyor dediği ama BORÇELİK’te çalışan kızım, Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesinden 2005 yılında okul 1.cisi olarak mezun oldu. Üniversite seçme sınavlarında da Gemlik 1.cisi olarak Türkiye’de en başarılı 1.000 öğrenci içine girdi. Bu sonuçla Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü kazandı. 2010 yılında ODTÜ’den mezun olduktan sonra, önüne gelen pek çok iş teklifi arasından BORÇELİK’i tercih etti. 2018 yılında bu firmada yönetici pozisyonuna yükseldi. 

Bu başarının ne demek olduğunu, çocuklarını FETÖ okulunda okutanlar, FETÖ dershanelerine gönderenler bilemezler. Onlar hazıra alışkındırlar. Küçükken soruların cevapları ellerine verilerek sınava girerler, büyünce de Belediye Başkanlığı koltuğu çalarlar. Onlar sadece nemalanmayı bilirler. 

Diğer yandan; 

Hakkımda halen daha suç işlediğime ilişkin bir şüphe varsa yargı orda buyurun. Ama sizde üzerine müstakil bina yapılamaz diye, ihalesiz sattığınız ve kamuyu zarara uğrattığınız 60 dönümlük arsa satışı konusunda yargı karşısında hesap verin. Ben, R.Y. ı koltuğa oturtanlar ve FETÖ savcıları marifetiyle 120 duruşmaya çıkarıldım ve hiç ceza almadım. R.Y., 10 duruşmaya çıksın ceza almaz ise davadan çekileceğim. R.Y. korkma çık yargı önüne. Nasıl olsa er geç çıkacaksın. Kaçamayacaksın. 

Umurbey’e hizmet etmeye gelince; 

Yaptığımız Kayalar Cafe’yi sattın. 

Yaptığımız Umurbey Zeytin Merkezini sattın. 

Restore ettiğimiz Yağhaneyi yıktın. 

Kamuya Eğitim Alanı olarak kazandırdığımız arsayı FETÖ’ye peş keş çektin. 

R.Y.nin hakkını yemeyelim Umurbey için tek bir şey yaptı; 

Bugün halen daha FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklu bulunan, kankası mimarın projesini çizdiği Stadyumu yaptı. FETÖ ile olan ilişkisini örtebilmek için de stadın adını “Recep Tayyip Erdoğan” koydu."

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23