banner47

Basketbol için Kitaplar Kumbarada Hayat Bulsun

Gemlik Belediyesi''nin 2014 yılı Kültürel Etkinlikler Kapsamında Gemlik Gücüm Spor Kulübüyle işbirliği çerçevesinde başlattığı "Kitap Kumbarası" kampanyası destek bekliyor.

Basketbol için Kitaplar Kumbarada Hayat Bulsun
banner3


Gemlik Belediyesi''nin 2014 yılı Kültürel Etkinlikler Kapsamında Gemlik Gücüm Spor Kulübüyle işbirliği çerçevesinde başlattığı "Kitap Kumbarası" kampanyası destek bekliyor. Hamidiye Mahallesi Sanat Sokağında bulunan Katlı Otopark altındaki Gemlik Belediyesi Gençlik Merkezinde kurulan kumbara standına kitap yardımı için destek istendi. Görsel medyanın büyük önem kazandığı günümüzde internetin de yazılı yayımların önüne geçtiği vurgulanırken, Gemlik Belediyesi ile Gücüm Spor, "Öyle Bir Kumbara Düşünün ki; Sizlerin Kitapları ile Hayat Bulsun" sloganıyla kampanya başlattı. 
   
   Gemlik Gücüm Spor Kulüp Genel Menajeri Yahya Gümüş, Basketbolu ilçemize sevdirmek her türlü sosyal proje içinde yer alarak Basketbol sporunun değerini anlatmaya çalışıyoruz. kampanya konusunda destek veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz''a teşekkür ederek, kampanya sonunda basketbolcularımızla  toplanan kitapları Gençlik Merkezine bir Kütüphane kurmayı hedeflediklerini söylediler. Gemlik''te başta gençler olmak üzere her kesimden insanların bu kütüphaneden yararlanmalarını istediklerini ifade eden Gümüş, ilçe halkından kitap kumbarasına kitap yardımını  beklediklerini söyledi.
   
   Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz''da, kamuoyuna yönelik her türlü sportif ve kültürel faaliyete destek verdiklerini belirterek, Kitap Kumbarası ve Gençlik Merkezi Kütüphanesi hedefleri için de Gençlik Merkezinin kapılarını açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Projeye destek veren ve lokomotifliğini üstlenen Gemlik Gücüm Sporlu yöneticilere teşekkür eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik halkının da Kitap Kumbarasına büyük destek vereceğine inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.
 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23