banner47

Refik Yılmaz'dan İyi Parti'ye Cevap

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş’ın açıklamalarına yanıt verdi.

Refik Yılmaz'dan İyi Parti'ye Cevap
banner3

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş’ın açıklamalarına yanıt verdi.

Toktaş'ın açıklamalarına sert bir yanıt veren Yılmaz, şu ifadelere yer verdi:

İyi Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı sıfatını taşıyan Hasan Toktaş adındaki bir zat, partisinin ilçe kongresinde siyasi eleştiri sınırları dışına çıkarak  ve haddini aşarak şahsımla ilgili algı operasyonuna girişmiştir. 

1989 yerel seçimlerinden  itibaren 29 yıldan beri bayrak asma afiş yapıştırma ile başlayıp, Milli Görüş ve Ak Partide değişik görevlerde bulunmuş, Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinde  aralıksız  koşturmuş şahsımı fetöcülükle itham etmek  en basit ifadeyle ahlaksızlıktır, edepsizliktir, haysiyet cellatlığıdır.  
Kilise defterine yazılan cümle 2010 yılında   fetö haininin hoca zannedildiği dönemde sarfedilmiştir. O yıllarda siyasi büyüklerimizin,   bir çok siyasi liderin ve  hatta şimdiki Diyanet işleri Başkanımızın bu konudaki iltifatlarının yanında  bu cümle kayda değer bir cümle değildir. Fetö, dinlerarası  diyalog aldatmacası altında meğerse İslamı Protestanlaştırma şeytanlığı da yapmış, bizler de dünya barışına hizmet ediyor sanmışız. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle maalesef aldatılmışız.

Bir insanı  geçmişte sarfetmiş  olduğu tek cümleyle değil,   hayatının ve yaptıklarının bütünüyle  değerlendirmek lazım.

Gemlik’te 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı en etkili mücadeleyi verdik. Darbe görünümlü işgal projesinin daha  ilk saatlerde Belediye  merkezi anons sisteminden hemşehrilerimizi meydanlara çağırdık. O gece büyük risk oluşturan Askeri haranın tüm yollarını iş makinaları ve  hemşehrilerimizle kestik. Valimizin talimatları üzerine İstanbul-Bursa karayolunun geliş-gidiş istikametinde yolu trafiğe kapattık. Darbenin ilk saatlerinde talimatımızla Asım Kocabıyık caminin minare mahyalarına “ Darbeye Hayır Demokrasiye Evet” yazılarını Türkiye’ de ilk defa bizler yazdırdık. Fetö ihanet çetesine tavrımız açıkken,   bu aşağılık ve alçak iftirayı  bize her  kim atıyorsa,  yazılı- görsel veya sosyal medyada  her kim bizi itham eder şekilde yazıyorsa ahlaksızdır,  edepsizdir,  haysiyet yoksunudur, müfteridir.  Açıkça anlaşılıyor ki; Yerel hizmetlerimizi hazmedemeyen Hasan Toktaş da  2014 seçimlerinde hezimete uğrattığım bir Belediye Başkan adayı kendi partisinden şimdilik İlçe başkanı, 2019 da tekrar Belediye Başkan adayı olacağı için  ona  yol açmak amacıyla böyle bir  iftirayı tercih etmiştir.

Kamuoyuna bir kez daha ifade ediyorum ki; FETÖ terör örgütünün lideri  40 yıl kendisini  Milletimize hoca diye  yutturmuş gerçekte bir şarlatandır, 15 Temmuz Şehitlerimizin baş katilidir. Ekmeğini yediği, suyunu içtiği Ülkesini  Türkiye düşmanlarıyla  işgale yeltenen vatan hainidir. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan,   fetö’nün gerçek yüzünü ortaya çıkarma cesaretini göstermeseydi  Milletimiz hâla hoca zannedecekti.  

Ey Hasan Toktaş; 15 Temmuz ihaneti ortadayken  ve  vatan uğruna 250 şehidimiz varken,  peşinden gittiğiniz lideriniz   bu güne kadar fetö’ye  katil diyebilmiş midir? Vatan haini diyebilmiş midir

Fetö’nün Vatan hainliğinden yargılanması gerektiğini,   dolayısıyla  ipini elinde bulunduran ABD’ nin Türkiye’ye iade etmesi gerektiğini söyleyebilmiş midir?. Söyleyemez çünkü; firari fetöcüler sizin liderinizi  her fırsatta destekliyor ve siz de  bu durumdan rahatsız olmadan aynı çatı altında siyaset yapıyorsunuz. Sonra da başkalarına çamur atıyorsunuz.  Güneş balçıkla sıvanmaz. Bizim hayatımız ve hizmetimiz ortadadır. Vatan hainleriyle hiçbir bağımız ve işimiz olmaz.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER