banner47

Paşa Ağdemir GTSO Başkan Adayı

GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına aday olacağını söyledi.

Paşa Ağdemir GTSO Başkan Adayı
banner3

GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına aday olacağını söyledi.

GTSO hizmet binasındaki odasında basın mensupları ile bir araya gelen GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir net açıklamalarda bulundu. Gelecek seçimlerde yönetim kurulu başkanlığına aday olacağını söyleyen Ağdemir ayrıntılı yol haritasını önümüzdeki günlerde açıklayacak.

Ağdemir’in açıklaması şöyle;

“Değerli büyüğümüz Kemal Akıt ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan edindiğim bilgi ve tecrübeyi belirtmem gerekiyor. Kemal Bey odamıza siyaset sokmadı. Her zaman odamız ve üyelerimizin menfaatlerini göz önünde bulundurdu. Özellikle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde ilçe bazında Gemlik başarılı şekilde temsil edildi.”

“HİZMETLERİMİZİ DAHA YUKARI TAŞIMAK İÇİN”

“Öte yandan ben mevcut görevim olan meclis başkanlığını ilçemizin yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Mimar Hasan Sözüneri’nden devraldım. Sözüneri’nden devraldığım görevi, tüm üyelerimizle birlikte layığıyla yerine getirmeye çalıştım. Görevim boyunda ülkemizde dört seçim ve darbe girişimi meydana geldi. Ülke gündemi o kadar hızlı değişirken biz de üyelerimizin menfaatlerini savunmaya devam ettik. Şimdi GTSO’da gerçekleştirdiğimiz bu hizmet serüvenini bir tık daha yukarı taşımak için yönetim kurulu başkanlığına adayım. Adaylığım konusunda ayrıntılı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağım. Ekip arkadaşlarımızla birlikte tekrar basının önüne geçerek yol haritamızı açıklayacağız.”

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 06:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER