banner47

Ak Kadınlar Atatepe’de Buluştu

Ak Parti Gemlik İlçe Kadın Kolları Üyeleri Büyükşehir Belediyesi Atatape Sosyal Tesislerinde buluştu. Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz tarafından tertiplenen yemekli organizasyona Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’da katıldı.

Ak Kadınlar Atatepe’de Buluştu
banner3

Ak Parti Gemlik İlçe Kadın Kolları Üyeleri Büyükşehir Belediyesi Atatape Sosyal Tesislerinde buluştu. Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz tarafından tertiplenen yemekli organizasyona Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’da katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemekli toplantıda, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilirken, ahde vefa örneği de sergilendi. Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz, daha önce Kadın Kollarında görev yapan tüm partili bayanlara plaket takdim ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Ak Partili Kadın Kolları üyelerine yönelik bir konuşma yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, her hizmetin önünde ve öncüsü olan Ak Kadınlar ile gurur duyduğunu dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda gelinen noktanın onur verici olduğunu vurgulayan Refik Yılmaz, çok sayıda Milletvekili, Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi üyesi bayan olan bir partinin neferi olmaktan mutluluk duyduğunu söyleri. Siyasi, Ticari ve Sosyal hayatta kadın desteği olmadan başarının mümkün olmadığını savunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 16 Nisan referandum sürecinde yapılan çalışmalarda da en büyük güvencelerinin kadınlar olduğuna dikkat çekti.

Daha yaşanabilir, daha güzel bir Gemlik ve daha güvenli bir gelecek adına hep birlikte çok çalıştıklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İzmir-İstanbul otobanı Gemlik-Bursa geçişi, Büyük Kumla Barajı, Bölge Hastanesi gibi devlet yatırımlarının yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi yatırımlarını da anlattı. Birlik, beraberlik, kardeşlik mesajları veren Refik Yılmaz, “Tüm mazlumların ve mazlum ülkelerin tek umudu Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu bilinçle Sayın Cumhurbaşkanımızın yükünü de hafifletmek adına çok çalışmalıyız. Kendi içimizden çıkan dış mihrakların desteklediği FETÖ hain terör örgütleri gibi Türkiye düşmanı ülkelerin maşası terör örgütlerine ve hain planlara bu ülkeyi yedirtmemeliyiz. Bizler hep birlikte daha çok çalışmalı ve en iyisini yapmalıyız. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Ak Parti Gemlik İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz’de Refik Yılmaz ve Ahmet Avcı’ya teşekkür ederek, partide kendisinden önce görev almış Kadın Kolları yöneticilerine plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER