banner47

Atatepe’de İstişare Zirvesi

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Mahalle Muhtarları ile bir kez daha buluştu.

Atatepe’de İstişare Zirvesi
banner3

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Mahalle Muhtarları ile bir kez daha buluştu.

7 yıldır düzenli olarak Mahalle Muhtarlarını ağırlayıp, sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, istişare toplantılarının sonuncusunu Atatepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Kadir Erol ve Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra Belediye daire müdür ve amirlerinin de yer aldığı periyodik muhtarlar toplantısında, yapılan çalışmalar değerlendirildi. Yapılması planlanan ve yatırıma dönük hizmetlerin de ele alındığı yemekli toplantıda, muhtarlar da mahallelerinde gördükleri aksaklıkları dile getirdi.

Sohbet havasında ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekli istişare toplantısında, Belediye’nin Whatsapp 0 536 075 33 33 nolu hattını anlatan Refik Yılmaz, “Gemlik Belediyesi teknolojiye uyumlu çalışmalarını sürdürüyor. ‘Gemlik Belediyesi Whatsapp ta görüldü’ sloganı ile bu hizmeti başlattık. Muhtarlarımızın da vatandaşlara bilgi vererek bu hattı değerlendirmelerini istiyoruz. Amacımız sorunları ivedilikle ve aynı anda çözmek” dedi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nin taziye evi olarak da kullanıldığını anımsatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Balıkpazarı ve Kumla Mahalleleri başta olmak üzere, hem mescit hem de taziye evi olarak kullanılabilecek sökülüp takılabilir ahşaptan binalar monte edeceklerini müjdeledi. Gemlik Belediyesi’nin Cenaze Hizmetlerini ücretsiz hale getirdiğini de bir kez daha hatırlatan Refik Yılmaz, tüm muhtarların bu konuda Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre ile istişare halinde olmalarını istedi.

Muhtarların devam eden yatırımlar hakkındaki görüşlerini dinleyip, son bir ay içinde mahallelerinde meydana gelen sorunları da anlattıran Refik Yılmaz, Muratoba Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sukuşu’nun çöp konteynerlerini derelere atan vatandaşlar konusundaki şikâyetine de tepki gösterdi. Kamu malına zarar verilmeyeceğini vurgulayan Refik Yılmaz, çöp konteynerlerine zarar veren vatandaşlara cezai yaptırımlar uygulanacağını açıkladı. Yaklaşık üç saat süren toplantıda, ilçenin çeşitli bölgelerinde devam eden yatırımları da masaya yatıran Refik Yılmaz, el birliğiyle Gemlik’i daha yaşanabilir, daha güzel bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER