banner47

Refik Yılmaz Geleceğin Hukukçularını Ağırladı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Hukuk Topluluğu ve Adalet Topluluğu yönetim kurullarını makamında ağırladı.

Refik Yılmaz Geleceğin Hukukçularını Ağırladı
banner3

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Hukuk Topluluğu ve Adalet Topluluğu yönetim kurullarını makamında ağırladı. Geleceğin Hukukçularına, Gemlik Hukuk Fakültesi tercihi nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik yerleşkesine yönelik hizmet ve yatırımların devam edeceğini belirterek, Üniversite bünyesindeki 4 topluluğa da destek olmayı sürdüreceklerini açıkladı.

Uludağ Üniversitesi Hukuk Topluluğu Başkanı Batuhan Battal, Tiyatro, Resim ve Müzik etkinliklerini, Ankara ve Eskişehir Kültürel gezileri ile perçinleyeceklerini belirtti. Ankara’da Anayasa Mahkemesi, TBMM, Danıştay, Yargıtay gibi kurumları ziyaret edeceklerini anlatan Batuhan Battal, kişisel gelişim programları, Avukatlık Atölyesi, Cezaevleri ziyaretleri ve çocuk mahkûmları ziyaret projeleri hakkında da bilgiler verdi. Battal, Engürücük İlkokulu Kütüphanesinin yenileme çalışmalarına da yardımcı olacaklarını kaydetti. Adalet Topluluğu Başkanı Hekim Karaman’da, sosyal ve kültürel projeler ile kişisel gelişim etkinlikleri konusundaki görüşlerini masaya yatırdı. Karaman, Kasım ayı içinde de Masa Tenisi Şampiyonası organize edeceklerini açıkladı.

Uludağ Hukuk ve Adalet Topluluğu Yönetim Kurulu üyelerinin taleplerini de dinleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Üniversite Yönetiminin yer göstermesi halinde Gemlik Yerleşkesi bünyesine bir voleybol sahası bir de basketbol sahası daha yapabileceklerini söyledi. Gemlik Belediyesi Özel Kalem, Halkla İlişkiler ve Kültür Müdürlüğü bünyelerinde Eğitim ve öğretimin yanı sıra U.Ü. Gemlik Yerleşkesine de hizmet ve yatırımları devam ettireceklerini vurgulayan Refik Yılmaz, öğrencilerin söyleşi talebine de olumlu yanıt verdi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “İki yıl önce Hukuk Fakültesi öğrencileriyle güzel bir söyleşi yaptık. Belediye ve Büyükşehir Yasalarını anlattık. Avukatlık mesleğim ile ilgili anılarımı ve deneyimlerimi paylaştım. Önümüzde Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali organizasyonu var. Bu organizasyon sonrasında bir gün belirleyip, sizlerle yeniden bir araya gelmekten büyük mutluluk duyarım” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2016, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23