banner47

Aday Öğretmenler Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Gemlik’te görev yapan aday öğretmenler Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Aday Öğretmenler Yılmaz’ı Ziyaret Etti
banner3

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen mesleğe hazırlanma aşamaları projesi kapsamında yapılan ziyarete Gemlik'ten 30 öğretmen adayı katıldı. Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan, Koordinatör Öğretmenler Adnan Uluğ ve Sabri Kahraman ile birlikte Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret eden aday öğretmenler, altı ay sonra başlayacakları asil görev öncesinde Gemlik’te bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Aday öğretmenlerle sohbet eden, tek tek branşlarını ve atandıkları bölgeler konusunda istişarede bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Bu ülke hepimizin. Çok çalışmalıyız. Türkiye’nin yükselişini durdurmak isteyenlere, terörü pazarlayanlara inat bu ülkeye sahip çıkmalıyız” dedi. Öğretmen eşi olduğunu bir kez daha hatırlatan Refik Yılmaz, Belediye olarak çocuklar, gençler, eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini vurguladı. Koordinatör öğretmen Adnan Uluğ’da, aday öğretmenlerin haftanın beş gününün dördünde asil öğretmenler ile birlikte derslere girdiğini, bir günde de sosyal ve kültürel etkinliklere tabu tutulduklarını anlattı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, aday öğretmenlerin sosyal ve kültürel etkinliklerine destek amaçlı jest yaparak, “Çanakkale ve İstanbul Gezilerine” araç tahsisi sözü verdi.

Aday öğretmenlerin sorularını da yanıtlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçede son beş yıl içinde özel sektör işbirliğiyle 8 yeni okul yapıldığına dikkat çekerek, sınıf mevcudu sayısını 60-70’lerden 25-30’lara çektiklerini anımsattı. İlçedeki 7 okulun spor salonu olduğunu açıklayan Refik Yılmaz, iki okula daha spor salonu yapılacağını söyledi. Aday öğretmenler ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz, sohbet ve tanışma toplantısının ardından hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2016, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER