banner47

GTSO Yılın İlk Meclisini Yaptı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Ocak ayı olağan gündemiyle 2016 yılının ilk toplantısını yaptı.

GTSO Yılın İlk Meclisini Yaptı
banner3

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Ocak ayı olağan gündemiyle 2016 yılının ilk toplantısını yaptı.GTSO Meclis başkanı Paşa Ağdemir’in başkanlığında yılın ilk toplantısına katılan üyeler 2016 yılı bütçe raporunun yanı sıra hesapları inceleme komisyonunun raporu ve gelir gider cetvelleri görüşüldü.

2015 yılı gelir giderinin yüzde 99,88 oranında gerçekleştiği GTSO’da genel gelirler; 1.604.550 TL olurken, giderler ise, 1.568, 567 TL oldu. Üyelere sunulan inceleme komisyonunun raporu oy birliğiyle kabul edilen toplantıda konuşan GTSO başkanvekili Mehmet Yıldırım, denk bütçenin, hazırlanmasında ve oluşmasında emek veren herkese teşekkür ediyoruz dedi. Yıldırım ayrıca, ihracat belgelerinde ki fiyat artırımı nedeniyle 2016 gelirlerinin daha da yüksek olacağını  belirtti.Meclis başkanı Paşa Ağdemir’de Hesapları inceleme komisyonunun hazırladığı raporda ki hassasiyetten dolayı  komisyona teşekkür ettiği sözlerinin ardından, genel hususlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının sonunda her yıl geleneksel olan bütçe yemeği verildi.  Ramada otel salonunda verilen yemeğe, oda yöneticileri, meclis üyeleri,  GTSO genel sekreteri Agah Arda ve oda çalışanları katıldılar.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER