banner47

Gemlik Anadolu Lisesi Açılışa Hazır

Gemlik Anadolu Lisesi inşaatını gezen Belediye Başkanı Refik Yılmaz’dan Öğrenci ve velilere müjde:'İnşaat bitmek üzere, Gemlik Belediyesi olarak en kısa sürede tamamlamak için çaba harcıyoruz.

Gemlik Anadolu Lisesi Açılışa Hazır
banner3

Bu arada ömrünü tamamlayan eski binada hemen yıkılıp bahçenin daha da genişlemesi sağlanacak' 'diye konuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli inşaatı bitim aşamasına gelen Gemlik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundular.

İnşaatın bütün bölümlerini gezerek gerek inşaat yetkilisi gerekse okul Müdürü Hayrettin Arıcı'dan bilgi alan Milletvekili adayı İsmail Aydın ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz Gemlik’e yeni ve modern bir okul binası daha kazandırmanın heyecan ve mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ettiler. İnşaatın tamamlanması için gereken her türlü desteği vermeye devamettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz en kısa sürede Gemlik Anadolu Lisesi öğrencileri de yeni ve modern binada eğitim ve öğretim alacaklar diye konuştu.10 gün aradan sonra milletvekili adayı İsmail Aydın'la birlikte yeniden inşaatta devam eden işleri kontrol eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz eski binanın yıkılmasının ardından okul bahçesine kapalı spor salonu yapımı konusunda gündemlerine alacaklarını sözlerine ekledi.

Gemlik Anadolu Lisesi İnşaatını GEMPORT A.Ş yaparken, ince işçiliğini de Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon başkanlığı yapıyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23