banner47

Gemlikspor'dan Destek Çağrısı

Gemlikspor Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Aydın, bu yıl BAL liginde mücadele edecek olan Kırmızı Beyazlıların, her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Gemlikspor'dan Destek Çağrısı
banner3

Bir süre önce anlaştıkları Teknik Direktör Beyhan Çalışkan, Yönetim Kurulu üyeleri Şükrü Deviren ve Sinan Aksoy ile birlikte Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Cumhur Aydın, BAL ligine katılım parasını yatıran Refik Yılmaz’a teşekkür etti. Gemlik’te başlayan spor yatırımları hamlesinin yanı sıra, başta Gemlikspor olmak üzere tüm amatör spor kulüplerine yönelik destekleri adına da Refik Yılmaz’ı tebrik eden Cumhur Aydın, 14 Eylül’de yapılacak olan Gemlikspor gecesi için de Refik Yılmaz’ı davet ettiklerini açıkladı.

Cumhur Aydın başkanlığındaki yeni Gemlikspor yönetimini kutlayan ve başarılar dileyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, Bursa Sporun uzun yıllar kaptanlığını yapan futbolculuk yaşamı başarılarla dolu olan Teknik Direktör Beyhan Çalışkan’dan da övgüyle bahsetti. Gemliksporun BAL liginde başarılı olması için Belediye olarak her türlü desteği sürdüreceklerini kaydeden Refik Yılmaz, bu konuda gelecek projelere de katkı koyacakları sözünü verdi.

Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın’ın destek çağrılarına da katkı veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik Spor bizim Milli takımımızdır. Üst çatımızdır. Amatör kulüplerimiz alt yapıdan futbolcu yetiştirmede önceliği Gemlikspora vermelidir. Biz tesisleşme, alt yapı ve diğer desteklerimizle her türlü imkânı sunacağız” dedi. Gemlik’teki tüm sanayici ve işadamlarının yanı sıra, sivil toplum kuruluşları, siyasi partileri ve vatandaşları da Kırmızı Beyazlılara desteğe davet eden Refik Yılmaz, “birlik beraberlik içinde, kenetlenmiş olarak BAL ligine adım atalım. Hedefimiz olan 3. Lige hep birlikte çıkalım. Gemlik bu potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmelidir” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23